voetjevoorvoetje.reismee.nl

Leon

Er zijn misschien al wat mensen op de hoogte van mijn situatie. Maar ik kom donderdag 14 juni naar huis.

Ik heb wel even een klein traantje gelaten maar het gaat echt niet vooruit met mijn voet.

Ik loop inmiddels met krukken en ik weet niet hoe ik dat ga aanpakken op de luchthaven want ik moet die krukken natuurlijk hier laten,maar voor alles is er meestal een oplossing dat heb ik inmiddels wel geleerd tijdens deze geweldige mooie maar soms ook zware tocht.

Ik ga alle mooie dingen koesteren want wat zijn er toch veel lieve mensen op deze wereld

ook dat heb ik geleerd op deze prachtige tocht. Ik heb mezelf nu al voor genomen

dat als mijn gezondheid goed is dat ik deze tocht volgend jaar weer oppak waar ik nu gestopt ben.

Ik kan natuurlijk met de trein naar Santiago de Compostela maar daar heb ik dan ook niets

want als ik niet kan lopen wat moet ik daar dan.

En ik wil deze tocht met al zijnmooie en lieve en soms zware momenten toch lopend afmaken

En met al de pelgrims weer veel ervaringen uitwisselen.

Ik kan het iedereen aanraden.

Als je tenminste wandelen en of fietsen leuk vind

groetjes van Christien en nog bedankt voor jullie steun

Hanny

Hoi Christien,

Het is om te beginnen natuurlijk onwijs balen dat je deze tocht niet af kunt maken, maar anderzijds is het alleen maar heel verstandig dat je naar je lichaam luistert en niet alleen maar naar je verstand. Als je terug bent zal je al hetgene je moet missen dubbel vervelend vinden maar je kunt terug kijken op een geweldige ervaring die je ook nu hebt en die sowieso niemand van je af kan nemen.
Ben trots op jezelf en probeer te genieten van hetgeen je bezit!

Groetjes, goede reis en tot ziens, Hanny
Natuurlijk ook alle beterschap voor je voetje!

Selma

lees net jouwe laatste verhaal na het sms bericht. Ik hoop voor je dat de reis niet te vermoeiend is. Jammer om zo de tocht te eindigen maar goed dat je nu al weer denkt om de tocht volgend jaar af te maken. Koester de mooie herinneringen en beterschap met je voet.

Gr. Selma

Jolanda

Hoi Christientje,

Wat een vervelende berichten lees ik nu. Ik hoop dat je deze reis nogmaals kunt gaan maken en jou kennende gaat dat ook zeker gebeuren. Je bent een hele ervaring rijker en koester de herinneringen. Ik heb genoten van je verhalen en bewonder je. Succes met de terugreis en sterkte met je voet.
Jolanda

kees

wat een vervelend bericht maar je hebt je moed getoond en bewonder dat ook
meschien komen we elkaar daar volgend jaar wel tegen.
wees trots op jezelf ik ben het zeker op jou weet een beetje wat je hebt meegemaakt
heel veel beter schap met je voet en ik hoop dat hij snel geneest en dat je weer kunt wandelen
groetjes van een trouwe en hele trotse FAN

truus

Hoi Stieneke,
Een juist besluit om naar huis te komen .De mooie momenten koesteren en naar je lichaam luisteren dan kun je evt volgend jaar de laaste 300km op je sloffen.Ik kom je morgen met ons Anita op schiphol halen. Groetjes

anneke en tonny

jammer stieneke dat je je reis af moet breken maar misschien volgend jaar de resterende kilometers goede terugreis en beterschap ik spreek je nog gr.anneke

Gerjo

Christien,
Koester hetgeen wat je wel hebt gehaald en geniet daarvan. We zullen je spoedig zien en wensen je een goede terugreis. Wat jij nu al hebt geflikt is super en meteen een nieuw doel gesteld. Dit ga je zeker realiseren! Je mag (weer) trots zijn op deze prestatie.
Groetjes
Gerjo en José

Karin Peeters

Christien,

Ontzettend jammer uiteraard, maar ik blijf het bijzonder vinden wat je allemaal doet.
We zien je vanzelf weer (ver)schijnen.

Karin (ACF)